Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Futárszolgálattal történő házhozszállítás

A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Csomagjainkat a GLS Hungary Kft. szállítja. Azért, hogy a rendelés állapotáról mindig friss információik legyenek, az alábbi lépésekről emailben küldünk tájékoztatót: a.) a rendelés beérkezéséről és befogadásáról; b.) a csomag előkészítéséről és annak futárnak történő átadásáról; c.) végül a csomag várható kézbesítésének idejéről.

A házhozszállítás összege Magyarország teljes területén egységesen:

  • 20.000 Ft alatti rendelés esetén egységesen 5.080 Ft;

A csomagok kézbesítését általában munkanapokon reggel 8 és délután 16 óra között végzi a futárcég, ezért azt ajánljuk, hogy szállítási címként mindenképp olyan címet adjon meg, ahol ebben az időben át tudja venni a csomagot. Bármilyen speciális információ esetén kérjük, hagyjon üzenetet a futárnak! Erre az online felületen, a fizetés véglegesítése előtt, a megjegyzés fülön van lehetőség. Ha csomagot valamilyen okból mégsem tudta átvenni, akkor a futárszolgálat újra megkísérli a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

Személyes átvétel GLS CsomagPontban

GLS CsomagPontba történő szállítás esetén az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut az ország 300 településének több mint 650 pontján. A GLS CsomagPontok különböző üzletekben találhatók, jól mgeközelíthető helyen vannak, parkolóval és általában hosszú nyitva tartással várják az ügyfeleket. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetősége minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben. Kérjük e fizetési mód választása előtt tájékozódjon az adott GLS CsomagPont-on történő fizetési mód lehetőségeiről! 

Személyes átvétel 

Egy előre egyeztetett időpontban lehetőség van a nálunk vásárolt termékek személyes átvételére Budapest területén belül. Kérjünk, hogy előre jelezze, amennyiben személyesen jönne, hogy a pontos címet és időpontot megbeszélhessük! Az egyeztetésre az alábbi csatornákat javasoljuk: 

  • e-mail: 4x4wdlines@gmail.com; 
  • mobil: +36-20-3606-531; 

Fontos, hogy személyes átvétel alkalmával, az átvétel helyszínén csak készpénzes fizetési módra van lehetőség!