Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Futárszolgálattal történő házhozszállítás

A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Csomagjainkat a GLS Hungary Kft. szállítja. Azért, hogy a rendelés állapotáról mindig friss információik legyenek, az alábbi lépésekről emailben küldünk tájékoztatót: a.) a rendelés beérkezéséről és befogadásáról; b.) a csomag előkészítéséről és annak futárnak történő átadásáról; c.) végül a csomag várható kézbesítésének idejéről.

A házhozszállítás összege a csomagsúly függvényében sávosan változik. Az utánvét összege pedig a kezelt készpénz összegének függvénye. 

 csomagok kézbesítését általában munkanapokon reggel 8 és délután 17 óra között végzi a futárcég, ezért azt ajánljuk, hogy szállítási címként mindenképp olyan címet adjon meg, ahol ebben az időben át tudja venni a csomagot. Bármilyen speciális információ esetén kérjük, hagyjon üzenetet a futárnak! Erre az online felületen, a fizetés véglegesítése előtt, a megjegyzés fülön van lehetőség. Ha csomagot valamilyen okból mégsem tudta átvenni, akkor a futárszolgálat újra megkísérli a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag visszakerül a mi telephelyünkre.

Személyes átvétel 

Előre egyeztetett időpontban lehetőség van a nálunk vásárolt termékek személyes átvételére Budapest 7. kerületében. Ez esetben a megrendelést követően vegye fel velünk a kapcsolatot a +36205353175-ös telefonszámon időpont egyeztetés céljából.

Fontos, hogy személyes átvétel alkalmával az átvétel helyszínén csak készpénzes fizetési módra van lehetőség!